Hvem er jeg…

Jeg som har denne siden, heter Linda, og jeg er over snittet interessert i kalligrafi og vakre bokstaver. Min interesse for kalligrafi ble vekket en dag da jeg besøkte min mor på jobben hennes, når jeg var 11-12 år. Mamma hadde en kollega som satt og skrev kalligrafi, akkurat der og da ble jeg helt hekta, og i det øyeblikket visste jeg at det er dette som er min passion. Deretter dro jeg direkte til nærmeste bokhandelen for å kjøpe mitt første sett med kalligrafipenner i tre forskjellige størrelser og en kalligrafibok (den gang var det ikke internett). Siden da har jeg øvd og testet forskjellige teknikker og varianter, og det beste er, at du aldri blir en ekspert, men bedre jo mer du øver.

Jeg har alltid vært kreativ og skapt. Penn og papir har nesten alltid vært i hånden min, og uten det føler jeg meg nesten tom. Hos Tilver Design vil jeg dele min hobby, av det som jeg lager (som kort og plakater), vise forskjellige penner, pensler, farger og mye mer. Og hvis noen er interessert i mine kreasjoner, eller ønsker å bestille noe fra meg, ta gjerne kontakt!

Til daglig jobber jeg som grafisk designer og får lov og være kreativ også på arbeidstid.

Hvis du lurer på navnet, er det navnene til mine barn som har inspirert til Tilver Design: Tilda og Oliver.

Ps… Det kan hende at det dukker opp svenske ord i tekstene mine, men det er fordi jeg opprinnelig er fra Sverige. Jeg har bodd i Norge i over 20 år, så jeg har nok lov til å svorske litt. 😉